Τύποι λαμπτήρων για Kia Soul


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/fakca/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Αν ψάχνετε για έναν λαμπτήρα φρένων για το Kia Soul του 2013, τότε ήρθατε στο σωστό μέρος. Αυτό το άρθρο καλύπτει τους διαφορετικούς τύπους λαμπτήρων για Kia Soul, συμπεριλαμβανομένων των λαμπτήρων Philips LongerLife και 7443 LED. Θα σας δείξει επίσης πού μπορείτε να βρείτε αυτά τα εξαρτήματα στην αγορά.

Philips Longer Life

Εάν ο λαμπτήρας φρένων Kia Soul του 2013 είναι στα τελευταία του πόδια, ίσως είναι καιρός να τον αντικαταστήσετε. Αυτοί οι ανταλλακτικοί λαμπτήρες παρέχουν φωτεινότερο φως, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και πιο ευκρινή ποδηλασία από τους συμβατικούς λαμπτήρες. Είναι επίσης πιο ενεργειακά αποδοτικά και παράγουν λιγότερη θερμότητα. Για να αντικαταστήσετε τη λάμπα, ξεκινήστε σταματώντας τον κινητήρα και πατώντας το φρένο έκτακτης ανάγκης.

Στη συνέχεια, θέλετε να επιλέξετε τον τύπο λαμπτήρα που θέλετε. Οι επιλογές για αυτό το μοντέλο παρατίθενται παραπάνω. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από κάθε τύπο για να διαβάσετε μια σύντομη περιγραφή. Στη συνέχεια επιλέξτε αυτό που λειτουργεί καλύτερα στο όχημά σας. Ο λαμπτήρας φρένων LongerLife της Philips είναι η καλύτερη επιλογή για τη φετινή χρονιά.

Η αντικατάσταση του λαμπτήρα φρένων είναι εύκολη και απλή. Πρώτα, αποσυνδέστε την παλιά λάμπα. Εάν είναι χαλαρό ή κατεστραμμένο, αντικαταστήστε το. Η σύνδεση βρίσκεται στο κάτω μέρος του συγκροτήματος. Αφού αφαιρέσετε την παλιά λάμπα, γυρίστε την πρίζα αριστερόστροφα κατά ένα τέταρτο της στροφής και τοποθετήστε τη νέα. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε νέα γάντια για αυτή τη δουλειά, καθώς τα υπολείμματα λαδιού μπορούν να προκαλέσουν καυτά σημεία στο τζάμι και να μειώσουν τη διάρκεια ζωής της λάμπας.

Λάμπα led 7443

Εάν θέλετε να βελτιώσετε το φωτισμό του φωτός φρένων σας, σκεφτείτε να αντικαταστήσετε τον λαμπτήρα με ένα φως φρένων LED. Ένας λαμπτήρας πυρακτώσεως εκπέμπει μια απόκοσμη λάμψη όταν ανάβει, αλλά ένα φως φρένων LED ανταποκρίνεται αμέσως και είναι πιο πιθανό να προειδοποιήσει τους άλλους οδηγούς. Όχι μόνο αυτό, φαίνεται επίσης πιο κομψό και μοντέρνο από τον προκάτοχό του. Το φως φρένων Diode Dynamics 7443 LED είναι μια εξαιρετική επιλογή για το Kia Soul του 2013 και θα βελτιώσει τη λειτουργία και το στυλ του φώτα φρένων. Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς λαμπτήρες αλογόνου, χαρακτηρίζεται από χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Λάμπες για το 2009 έως το 2013 Kia Soul

Εάν τα φώτα φρένων σας είναι πυρακτωμένα, εξετάστε το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε έναν μοντέρνο πίσω λαμπτήρα LED. Αυτή η αναβάθμιση σάς προσφέρει καλύτερη ορατότητα, προειδοποιεί τους άλλους οδηγούς νωρίτερα και προσφέρει πιο μοντέρνα εμφάνιση από έναν παραδοσιακό λαμπτήρα στο πίσω φως. Το Diode Dynamics LED Brake Light LED είναι μια εξαιρετική αναβάθμιση για το Kia Soul σας, τόσο σε στυλ όσο και σε λειτουργία. Αυτοί οι λαμπτήρες LED φρένων έχουν ακριβείς ονομασίες αυλού και είναι κατασκευασμένοι για να ταιριάζουν στο φως φρένων του οχήματος.

Για να αντικαταστήσετε έναν πίσω λαμπτήρα, αφαιρέστε πρώτα το περίβλημα του πίσω φωτός. Το πίσω φως είναι στερεωμένο στο όχημα με τρεις πλαστικούς δακτύλιους. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το περίβλημα του πίσω φωτός κουνώντας απαλά το περίβλημα του πίσω φωτός. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό κατσαβίδι με επίπεδη κεφαλή για να χαλαρώσετε τις τρεις βίδες Phillips. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τη νέα λάμπα στην υποδοχή.

Πριν αντικαταστήσετε τη λάμπα του φρένου, σβήστε το όχημα και τραβήξτε το χειρόφρενο. Βεβαιωθείτε επίσης ότι ο διακόπτης της μίζας είναι στη θέση LOCK. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να αφαιρέσετε το συγκρότημα προβολέων. Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στη λάμπα, προσπαθήστε να βρείτε άλλο εξάρτημα για να ξεβιδώσετε και να αφαιρέσετε. Ωστόσο, προσέξτε να μην προκαλέσετε ζημιά στο όχημα ενώ αφαιρείτε τη μονάδα προβολέων.

Ένα άλλο κοινό πρόβλημα με τα φώτα φρένων είναι ο διακόπτης των φώτων φρένων. Ο διακόπτης του φρένου βρίσκεται κοντά στο πεντάλ του φρένου και μπορεί να αποτύχει. Ευτυχώς, ο διακόπτης των φώτων φρένων αντικαθίσταται σχετικά εύκολα. Μπορείτε εύκολα να βρείτε το διακόπτη στο διαδίκτυο ή σε ένα τοπικό κατάστημα αυτοκινήτων.

Πώς να αντικαταστήσετε τη λάμπα φρένων στο Kia Soul 2011


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/fakca/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply