Τακάκια φρένων για τα τακάκια φρένων Kia Forte


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/fakca/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Είτε ψάχνετε για νέα τακάκια φρένων για το Kia Forte σας είτε απλά θέλετε να αντικαταστήσετε αυτά στο υπάρχον αυτοκίνητό σας, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το υλικό των τακακιών φρένων. Διατίθενται κεραμικά, ημιμεταλλικά και κεραμικά-κεραμικά επιθέματα.

Αίγαγρο StopTech Sport

Το τακάκι SPORT της StopTech είναι μια εξαιρετική επιλογή για το Kia Fort. Αυτός ο αίγαγρος είναι κατάλληλος για καθημερινή χρήση και track days. Διαθέτει επίσης χαμηλά επίπεδα σκόνης και θορύβου, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε δρόμους της πόλης. Συνιστάται για επιθετική οδήγηση, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για καθημερινή χρήση.

Αυτά τα τακάκια φρένων προσφέρουν εξαιρετική απόδοση πέδησης και συμπαγείς ρότορες με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα για λιγότερη σκόνη. Αυτά τα τακάκια φρένων έχουν ελεγχθεί dyno για μέγιστη απόδοση και εφαρμόζουν τέλεια για να εξασφαλίσουν καλή εφαρμογή για το Kia forte σας. Παρέχουν επίσης εξαιρετική απόδοση πέδησης τόσο για ζεστές όσο και για κρύες καιρικές συνθήκες.

Σε αντίθεση με άλλες μάρκες τακακιών φρένων, τα premium κιτ αντικατάστασης της StopTech περιέχουν το ίδιο μέγεθος τακακιών και ρότορα. Τα premium εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιούν το σέρβις και τις αναβαθμίσεις και περιλαμβάνουν νέο υλικό για τους ρότορες και τα τακάκια φρένων.

τακάκια φρένων kia forte

Ημιμεταλλικά

Εάν αντικαθιστάτε τα τακάκια φρένων στο Kia Forte σας, θα πρέπει να επιλέξετε μια μάρκα που είναι κατασκευασμένη ειδικά για το αυτοκίνητό σας. Αυτός ο τύπος τακακιών φρένων είναι κατασκευασμένος από υλικά υψηλής ποιότητας και έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις μοναδικές απαιτήσεις του αυτοκινήτου σας. Τα ημιμεταλλικά τακάκια φρένων μπορούν να είναι καλά ολόπλευρα τακάκια φρένων και είναι μια καλή επιλογή για βαριά χρήση. Είναι καλά για διάφορες συνθήκες, όπως το τράβηγμα ενός βαριού ρυμουλκούμενου ή το δυνατό φρενάρισμα.

Τα ημιμεταλλικά τακάκια φρένων έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν λεία, ομοιόμορφη επιφάνεια πέδησης. Εάν παρατηρήσετε θορύβους ή ανωμαλίες στα φρένα σας, αυτά τα τακάκια μπορεί να είναι πολύ φθαρμένα. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε μια στεφάνη μεταξύ του μαξιλαριού και του ρότορα. Τα τζάμια βοηθούν τα τακάκια των φρένων να συνδέονται ομαλά και κάνουν τα φρένα του αυτοκινήτου να διαρκούν περισσότερο.

Το κόστος των νέων τακάκια φρένων για ένα Kia Forte εξαρτάται από το πόσα χρειάζεστε. Συνήθως, το κόστος είναι μεταξύ $100 και $200 για ένα σετ δύο μαξιλαριών. Ωστόσο, το κόστος εξαρτάται από τη μάρκα των τακακιών που θα επιλέξετε. Ορισμένες μάρκες premium μπορεί να κοστίζουν έως και 250 $ ή περισσότερο. Είναι επίσης σημαντικό να έχετε κατά νου ότι αυτές οι τιμές δεν περιλαμβάνουν την εγκατάσταση.

Κεραμικά

Εάν οδηγείτε Kia Forte του 2015, ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε τα τακάκια των φρένων. Ευτυχώς, μπορείτε να τα αγοράσετε από την Advance Auto Parts. Αποστέλλονται στο σπίτι σας και μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το τοπικό τους κατάστημα. Τα ανταλλακτικά aftermarket συνήθως δεν είναι τόσο ανθεκτικά όσο τα ανταλλακτικά που συνοδεύουν το αυτοκίνητό σας.

Τα κεραμικά τακάκια φρένων βελτιώνουν τη διάρκεια ζωής και την απόδοση των φρένων του αυτοκινήτου σας. Είναι κατασκευασμένα από κεραμικό και έχουν χαμηλό επίπεδο σκόνης και θορύβου. Είναι επίσης φιλικά προς τον ρότορα, μειώνοντας τη φθορά του ρότορα. Αυτά τα τακάκια έρχονται επίσης με περιορισμένη εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Μπορείτε να τα αγοράσετε μεμονωμένα ή σε σετ.

Το κόστος των νέων τακακιών φρένων Kia Forte ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο τακάκια φρένων που χρειάζεστε και πόσα χρειάζεστε. Τα τακάκια φρένων για ένα πολυτελές όχημα κοστίζουν συνήθως μεταξύ $150 και $250, ενώ τα τακάκια φρένων για τα περισσότερα άλλα οχήματα κοστίζουν μεταξύ $75 και $120. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις μηνιαίες προσφορές για τακάκια φρένων Kia Forte για να εξοικονομήσετε χρήματα σε ένα ποιοτικό σετ ανταλλακτικών τακακιών φρένων.

τακάκια φρένων kia forte

Κεραμικά-κεραμικά

Τα κεραμικά-κεραμικά τακάκια φρένων είναι μια τέλεια αναβάθμιση για το Kia Forte σας. Παρέχουν ανώτερη απόδοση πέδησης και είναι επίσης σχεδιασμένα να μειώνουν τη σκόνη και τον θόρυβο. Αυτά τα τακάκια φρένων είναι συμβατά με συστήματα πέδησης ABS και είναι φιλικά προς τον ρότορα. Προσφέρουν επίσης μια περιορισμένη εγγύηση διάρκειας ζωής.

Τα κεραμικά τακάκια φρένων είναι κατασκευασμένα από μείγμα κεραμικών ινών και άλλων πληρωτικών. Είναι συνήθως πιο ακριβά από τα μη κεραμικά τακάκια φρένων. Διαρκούν επίσης περισσότερο και είναι πιο ανθεκτικά στη θερμότητα από τα οργανικά τακάκια φρένων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών και είναι πιο ανθεκτικά στο ξεθώριασμα. Τα κεραμικά τακάκια φρένων είναι αθόρυβα και δεν προκαλούν υπερβολική φθορά στους δίσκους των φρένων.

Τα οργανικά τακάκια φρένων είναι φθηνότερα αλλά δεν διαρκούν τόσο πολύ όσο τα μεταλλικά τακάκια. Μπορούν επίσης να είναι πιο θορυβώδη και μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματικά. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι χρήσιμα για καθημερινή χρήση. Οι βιολογικές σερβιέτες φθείρονται γρήγορα σε σύγκριση με άλλους τύπους σερβιέτες και απαιτούν περισσότερη δύναμη για να εφαρμοστούν.

Ελέγξτε τα φώτα φρένων σε ένα φως φρένων Kia Forte

βίντεο youtube


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/fakca/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply