Πώς να αντικαταστήσετε τη λάμπα φρένων στο Kia Optima 2015


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/fakca/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Είναι πιο φωτεινοί από τους λαμπτήρες πυρακτώσεως

Ο λαμπτήρας φρένων στο Kia Optima 2015 είναι σημαντικά πιο φωτεινός από τους λαμπτήρες πυρακτώσεως. Αυτό συμβαίνει επειδή τα LED μπορούν να παράγουν πολύ περισσότερο φως. Αν και ένας λαμπτήρας πυρακτώσεως έχει μικρότερη διάρκεια ζωής από ένα LED, μπορεί να παρέχει επαρκή φωτισμό. Ο τυπικός λαμπτήρας διαρκεί συνήθως περίπου πέντε χρόνια, αλλά μπορείτε να αγοράσετε ανταλλακτικούς λαμπτήρες που διαρκούν έως και 12 χρόνια.

Οι λαμπτήρες πυρακτώσεως δίνουν μια αμυδρή λάμψη όταν είναι αναμμένοι, αλλά μια αναβάθμιση LED θα σας δώσει άμεση απόκριση, θα προειδοποιήσει τους άλλους οδηγούς νωρίτερα και θα έχει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση LED. Το LED Brake Light Diode Dynamics είναι μια εξαιρετική αναβάθμιση για το Kia Optima σας, καθώς προσφέρει στυλ και λειτουργικότητα. Επιπλέον, η φωτεινότητα της λάμπας μπορεί να επαληθευτεί με μέτρηση αυλού.

Είναι φθηνότερα

Ο λαμπτήρας φρένων είναι υπεύθυνος για το φωτισμό των φρένων σας όταν φρενάρετε. Αυτά τα φώτα είναι απαραίτητα για την ασφάλειά σας, καθώς προειδοποιούν τους άλλους οδηγούς να επιβραδύνουν ή να σταματήσουν. Εάν η λάμπα σβήσει, τα φρένα σας δεν θα λειτουργούν πλέον και θα χάσετε αυτό το σημαντικό χαρακτηριστικό ασφαλείας. Επιπλέον, το να μην λειτουργούν τα φώτα φρένων είναι παράνομο και μπορεί να σας κερδίσει ένα μεγάλο εισιτήριο «φτιάξτε το».

Μία από τις καλύτερες επιλογές aftermarket είναι το LASFIT Pro HK6. Αυτός ο λαμπτήρας είναι άμεση αντικατάσταση και ο σχεδιασμός είναι plug and play. Οι λάμπες είναι εύκολο να εγκατασταθούν και το τυπικό κάλυμμα σκόνης κλείνει μόλις οι λαμπτήρες βρίσκονται στο περίβλημα. Αυτή η λάμπα είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για την καλύτερη τιμή. Η εγκατάσταση είναι απλή και γρήγορη χάρη στον μονοκόμματο σχεδιασμό και δεν χρειάζεστε επιπλέον δακτύλιο συγκράτησης.

Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι οι λαμπτήρες φρένων σας λειτουργούν σωστά είναι να επιθεωρήσετε τα φώτα φρένων σας κατά τη διάρκεια ενός σημαντικού σέρβις. Με την πάροδο του χρόνου, οι συνδέσεις των φώτων φρένων μπορεί να φθαρούν και να λερωθούν. Εάν οι σύνδεσμοι των φώτων φρένων είναι διαβρωμένοι ή βρώμικοι, μπορεί να χαλάσουν, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό σας να μην λειτουργεί όταν φρενάρετε. Ένα προειδοποιητικό φως φρένων θα ανάψει στο ταμπλό σας για να σας προειδοποιήσει για ένα πιθανό πρόβλημα με το φως φρένων.

Είναι πιο εύκολο να εγκατασταθούν

Ένα σπασμένο φως φρένων είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα σε ένα αυτοκίνητο. Η λάμπα είναι υπεύθυνη για να ανάβει το φως του φρένου όταν πατάτε το πεντάλ του φρένου, προειδοποιώντας τους άλλους οδηγούς να επιβραδύνουν. Εάν η λάμπα είναι άδεια, δεν θα μπορείτε ποτέ να δείτε τα φρένα του αυτοκινήτου σας και θα διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο ατυχήματος ή να σας τραβήξει η αστυνομία. Ευτυχώς, η αντικατάσταση ενός σπασμένου λαμπτήρα φρένων είναι μια απλή διαδικασία που απαιτεί μόνο βασικά εργαλεία.

Α 2015 Kia Optima Ο λαμπτήρας φρένων είναι πολύ πιο εύκολος στην εγκατάσταση από έναν λαμπτήρα OEM. Ενώ υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές aftermarket, το LASFIT Pro HK6 είναι μια άμεση αντικατάσταση που είναι εύκολη στην εγκατάσταση. Η μονοκόμματη σχεδίαση καθιστά αυτή τη λάμπα εύκολη στην εγκατάσταση και δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία. Η λάμπα ασφαλίζει επίσης στη θέση της με ένα σφιχτό κάλυμμα σκόνης, καθιστώντας την εύκολη την εγκατάσταση.

Η εγκατάσταση ενός λαμπτήρα φρένων Kia Optima 2015 είναι σχετικά εύκολη, αλλά μπορεί να θέλετε κάποιος να σας βοηθήσει. Ευτυχώς, τα περισσότερα από τα βήματα είναι εύκολα και εμπίπτουν στην κατηγορία “κάντο μόνος σου”. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι παρόμοια τόσο για τους εξωτερικούς όσο και για τους εσωτερικούς λαμπτήρες, αλλά η αντικατάσταση στην πλευρά του συνοδηγού είναι πιο δύσκολη λόγω του δοχείου ψυκτικού στην πλευρά του συνοδηγού του οχήματος. Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε να επιλέγετε λαμπτήρες υψηλής ποιότητας, καθώς κοστίζουν περισσότερο από τους λαμπτήρες χαμηλής ποιότητας.

Αναβαθμίστε τον λαμπτήρα φρένων Kia Sorento 2014

βίντεο youtube


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/fakca/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply