Πώς να αντικαταστήσετε τη λάμπα φρένων στο Kia Soul 2011


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/fakca/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η λάμπα φρένων στο Kia Soul 2011 θα αρχίσει να καίγεται μετά από λίγο. Αυτές οι λάμπες χρησιμοποιούνται για να φωτίζουν το πεντάλ του φρένου όταν το πατάτε. Με τη χρήση, η λάμπα θα γίνει πιο αδύναμη, μέχρι να καεί τελικά. Το παρακάτω βίντεο σας δείχνει πώς να αντικαταστήσετε τη λάμπα φρένων στο Kia Soul του 2011. Λάβετε υπόψη ότι είναι σημαντικό να μην βάζετε λάδι ή γράσο στον λαμπτήρα του φρένου, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει την πιο γρήγορη καύση του.

Λάμπα led 7443

Όταν αντικαθιστάτε το φως φρένων στο Kia Soul του 2011, μπορείτε να αντικαταστήσετε τη λάμπα με μια λάμπα LED. Τα LED έχουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και υψηλότερη απόδοση φωτός. Αυτές οι λάμπες έχουν επίσης ένα ψυχρό λευκό χρώμα που δεν ζεσταίνεται πολύ. Τοποθετούνται εύκολα και συνήθως μπορούν να γίνουν σε λιγότερο από 30 λεπτά. Θα πρέπει όμως να προσέξεις μερικά πράγματα πριν ξεκινήσεις.

7443 λαμπτήρας αλογόνου

Εάν αντικαθιστάτε το φως φρένων στο Kia Soul του 2011, η επιλογή του σωστού ανταλλακτικού λαμπτήρα είναι ζωτικής σημασίας. Ένας λαμπτήρας αλογόνου 7443 προσφέρει απόσταση πέδησης 5,5 μέτρων στα 100 km/h, ενώ ένας LED προσφέρει απόσταση πέδησης 74 μέτρων με την ίδια ταχύτητα. Τα καλά νέα είναι ότι και τα δύο φώτα θα λειτουργήσουν τέλεια με το όχημά σας χάρη στα αναβαθμισμένα chipset LED.

7443 λαμπτήρας xenon

Εάν το φως του φρένου σας έχει χαμηλώσει και ψάχνετε για αντικατάσταση, σκεφτείτε να κάνετε αναβάθμιση σε λαμπτήρα LED. Ο φωτισμός LED μπορεί να είναι μια τεράστια αναβάθμιση για την ασφάλεια, την ορατότητα και την πολυτέλεια του αυτοκινήτου σας. Αυτοί οι λαμπτήρες είναι επίσης συμβατοί με το 99% των οχημάτων, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για προβλήματα συμβατότητας ή τρεμόπαιγμα. Έχουν επίσης χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τους λαμπτήρες αλογόνου.

Τα LED και τα φώτα Xenon HID είναι διαθέσιμα για τα περισσότερα οχήματα και μπορούν να βελτιώσουν την ορατότητα έως και πέντε φορές! Έχουν επίσης εγκατάσταση plug-and-play και συνοδεύονται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

7443 ξένον-ξένον

Εάν τα φώτα φρένων σας είναι ελαττωματικά, μπορείτε εύκολα να τα αντικαταστήσετε μόνοι σας με λαμπτήρες aftermarket. Αυτά είναι διαθέσιμα από την Advance Auto Parts. Αυτά τα φώτα μπορούν να αυξήσουν την ορατότητά σας έως και 5 φορές και είναι εύκολο να εγκατασταθούν. Όλοι αυτοί οι λαμπτήρες υποστηρίζονται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Ο λαμπτήρας LED 7443 συνοδεύεται από είκοσι τέσσερα chipset SMD LED, τα οποία παρέχουν υψηλότερο επίπεδο φωτισμού από τον λαμπτήρα αλογόνου. Είναι σχεδιασμένο να ταιριάζει στο 99% των οχημάτων και εξαλείφει το τρεμόπαιγμα και τις παρεμβολές ραδιοφώνου που είναι κοινές με τους λαμπτήρες αλογόνου. Εξασφαλίζει επίσης φωτισμό μεγάλης διάρκειας και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

7443 ξένον ξένον ξένον

Η αντικατάσταση του λαμπτήρα φρένων στο KIA Soul του 2011 μπορεί να είναι μια απλή διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράσετε τον σωστό τύπο λαμπτήρα και στη συνέχεια να τον εγκαταστήσετε. Μόλις ολοκληρώσετε την εγκατάσταση, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τη λάμπα του φρένου.

Ένας ανταλλακτικός λαμπτήρας έχει πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτον, είναι πιο αποτελεσματικοί και δίνουν πιο έντονο φως από τον τυπικό λαμπτήρα πυρακτώσεως. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτών των λαμπτήρων είναι η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Απαιτούν μόνο ένα κλάσμα της ισχύος που καταναλώνουν οι τυπικοί λαμπτήρες πυρακτώσεως. Έχουν επίσης μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Πόσο συχνά πρέπει να επιθεωρείτε τακάκια φρένων Kia Sedona;


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/fakca/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply